Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

 

Now on air

Aankomende voorstelling

Muziek Vitaminen

20:00 22:00


header1
header2
header3
header4
header5
header7
header8
header9
header10
header11
header12

Over Media zoetermeer radio

MZ Radio is op 1 april 2022 gestart met haar uitzendingen en richt zich op luisteraars van alle leeftijden en achtergronden. Het station biedt een breed scala aan muziek en programma’s, met muziekstijlen en talen van over de hele wereld. MZ Radio is altijd beschikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

MZ Radio verzorgt live uitzendingen vanuit verschillende locaties in Nederland, wat zorgt voor afwisseling en variatie in het aanbod van muziek en programma’s. Luisteraars kunnen genieten van bekende artiesten zoals Frans Bauer, Marianne Weber, Jan Smit, en Jannes, maar ook van piratenmuziek en de Classic Hits van artiesten als ABBA, Boney M, Michael Jackson, en Whitney Houston. Als er een DJ live aan het draaien is, kun je via de website of de livestream verzoekjes doen of gezellig chatten met andere luisteraars en presentatoren in de chatroom.

Bij MZ Radio wordt ook veel aandacht gegeven aan de muziek vanuit de regio, om zo nieuw talent een kans te geven. Het enthousiaste team van MZ Radio staat altijd klaar om de beste muziek te draaien voor hun luisteraars. Of je nu jong of oud bent, MZ Radio heeft voor ieder wat wils. Tune in en geniet van de muziek op MZ Radio. Onze slogan “Meer muziek, Meer variatie, maar wel de lekkerste en de gezelligste van Nederland” weerspiegelt onze doelstelling om de lekkerste en gezelligste muziek te brengen voor onze luisteraars.